Taken cafetaria

CAFETARIA

  • Cafetaria netjes achterlaten => uitkeren + alle tafels (zowel hoge als lage) + toogblad met natte vod afkuisen.
  • Barkrukken netjes terugplaatsen rond de statafels (platte kruk) of voor de toog (kruk met rugleuning).
  • Toog grondig reinigen, pinten spoelen, afdrogen & op de juiste plaats in het rek plaatsen.
  • De drankkoeling ALTIJD bijvullen
  • Op het einde van de shift moet de drankkoeling VOLLEDIG bijgevuld zijn.
  • Flessen steeds sorteren in de bakken & volle lege bakken opzij plaatsen.
  • Achter de toog wordt blik, PMD (platgedrukt lege flessen) en restafval verplicht gesorteerd. Glas wordt verzameld in de keuken. Papier en karton in de gele container buiten achter de sporthal
  • De vuilnisbakken onder de toog leegmaken. Restafval in de groene container buiten (steeds afsluiten met de sleutel in de keuken) Blikjes en PMD buiten in de zakken laten.
  • De verwarming uitschakelen => thermostaat links op ooghoogte aan de keukendeur.
  • Alle lichten doven (ook van de kleedkamers boven en beneden, u dient boven te gaan kijken), lichten in de zaal meteen na de wedstrijd via de kast in de hal doven.
  • Muziekinstallatie onder de toog en/of televisie uitzetten.
  • Het koffie -en warmwater hoekje netjes achterlaten. De warmwater ketel vult zich automatisch bij. Voor het koffiemachine zet u het toestel aan, u wacht tot het gele lichtje een sein geeft, u plaatst een koffiepad in de houder, nadien 1,9 liter water ingieten, de koffie loopt door in de thermos. Een pad kan maar 1x gebruikt worden. Niet vergeten: gebruikte pads in de vuilnisbak. Schakelaars uitzetten op het einde van het gebruik.
  • Enkel FH consumptiebonnen (scheidsrechters) zijn geldig voor een gratis consumptie twv max 2,00 euro. Eventuele opleg bij duurdere consumpties dient bijgelegd te worden. Deze bonnen worden in de kassa achtergelaten en genoteerd op het kasverslag.

KEUKEN

  • De keuken netjes achterlaten. Afwas wegdoen, alles op zijn plaats, werkblad moet volledig vrij blijven.
  • Verse soep en croque uit het vuistje (indien beschikbaar) serveren => in keukenfrigo
  • Keuken ordelijk & rein achterlaten, de vuile was open leggen in de keuken en vuile theedoeken in de voorziene wasmand gooien.
  • Vuilnisbak leegmaken in de container, sluit de container steeds af.
  • De afspraken voor de keuken hangen uit in de keuken. Gelieve deze goed op te volgen.

TOILETTEN & ZAAL

  • Het wc papier in de toiletten aanvullen met de speciale oranje sleutel die u aantreft aan het sleutelbord in de kelder (oranje sleuteltje) - Wc papier ligt in het opberghok aan de mannen wc.
  • Controleren of de zaal proper is, alle materiaal in het opberghok en de kleedkamers nakijken zodat ze netjes achterblijven. Einde van de speeldag (zondagavond) => zaal volledig vrij!

Indien u deze punten in het oog houdt, helpt u mee onze cafetaria & keuken netjes te houden.