Volleybal nieuws

  1. Komend seizoen zullen maar drie in plaats van vijf volleybalclubs de Belgische kleuren verdedigen in Europa. Aalst, Roeselare en Maaseik (in de voorronde) treden aan in de Champions League. Leuven en Achel beslisten vanwege de coronacrisis Europees niet in actie te komen.
  2. Over anderhalve maand, op 26 september, begint het nieuwe volleybalseizoen. De voorbije competitie kwam door de coronacrisis in maart abrupt tot een einde. Er werd geen klassement opgemaakt en evenmin een kampioen gekroond. Tijdens een onlinepersmoment maakte de Belgische volleyballiga de balans op en blikte men vooruit naar het komende seizoen.
  3. Max Staples, kapitein van het nationale volleybalteam in Australië, kiest ervoor om zijn carrière voort te zetten in België. De vriend van Belgian Cheetah Hanne Claes speelt vanaf volgend seizoen voor Tectum Achel.
  4. Sam Deroo wordt normaal gezien een van de komende dagen in Turkije verwacht voor een trainingskamp van zijn club Dinamo Moskou. Maar de aanvoerder van de Red Dragons mag van ons land niet vertrekken.
  5. Na meer dan 5 maanden kunnen de volleyballers van Aalst hun job en passie weer uitoefenen. Dat moet uiteraard volgens strikte veiligheidsmaatregelen, maar in het volleybal is er geen bindend protocol. En dat betreuren ze toch bij Aalst. "In volleyballand is daar geen budget voor."
© 2020 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper