Scheidsrechters aanduidingen

Hieronder staan de scheidsrechters van eigen wedstrijden voor het seizoen 2022-2025. Later in het jaar volgt er nog een eindronde MU15A

De afspraak is dat de jeugdscheidsrechters zelf vervanging zoeken als ze niet kunnen (de kalender is immers al voor een jaar opgemaakt)  De lijst van mogelijke (jeugd)scheidsrechters is eveneens gedeeld.  Geraakt u er echt niet uit of kan u niemand vinden, dan kan u altijd voor jeugdscheidsrechters enkel Sofie Jacobs contacteren : jacobssofie@hotmail.com of 0498/52.51.04. Laat weten als u wisselt zodat deze lijst aangepast kan worden !

Werkwijze : zorg zelf voor (persoonlijk) fluitje en neem een (persoonlijke) pen mee, iedereen tekent met zijn eigen pen (ook coaches) Op het secretariaat neemt u uit de ijzeren kast een proper scheidsrechtersshirt. Na de wedstrijd gooit u dit shirt in de wasbak beneden achteraan in de keuken. De shirts worden dus maar 1x gedragen en na de match door de club gewassen. Laat dit niet rondslingeren. De wedstrijdpapieren vult u volledig in en dropt u boven in het secretariaat in het bakje 'nazicht wedstrijden' (dit is het bakje onder 'homologatie op de nazichtstafel) Lege ploegfiches in het juiste bakje en papiertjes in de prullenmand. Elke maandag ontvangt de JSR van dienst nog een herinnering.

Scheidsrechtersaanduidingen voor de volgende weekends.