Scheidsrechters aanduidingen

Hieronder staan de jeugdscheidsrechters voor het seizoen 2023-2024. Begin 2024 volgt er nog een eindronde JU15.

De afspraak is dat de jeugdscheidsrechters zelf vervanging zoeken als ze niet kunnen (de kalender is immers al voor een jaar opgemaakt)  De lijst van mogelijke (jeugd)scheidsrechters is eveneens gedeeld.  Geraakt u er echt niet uit of kan u niemand vinden, dan kan u altijd voor jeugdscheidsrechters enkel Sofie Jacobs contacteren : jacobssofie@hotmail.com of 0498/52.51.04. Laat weten als u wisselt zodat deze lijst aangepast kan worden !

  1. Neem een persoonlijk fluitje mee (of uit de kast in het secretariaat) én neem een T-shirt op het clubsecretariaat (1e verdieping) Dit is verplicht vanuit de bond
  2. Alle jeugdwedstrijden worden gefloten met tablet (elke wedstrijd heeft een tablet), u kan een papieren blaadje gebruiken tijdens de match dat bij in de mapjes (coach thuisploeg) zal zitten. Of de coach geeft ondertussen de setstanden in.
  3. Vergeet jezelf niet aan te duiden in de tablet check aanwezigheid. Voor jeugdwedstrijden steeds 'fixed 4 sets' te willen ingeven.
  4. Je moet alleen de setstanden ingeven, (geen toss) en dan iedereen inclusief jezelf laten tekenen. Voor U11-U13 en U15 tekenen zowel coach als kapitein in hetzelfde vak.
  5. Na de wedstrijd zorgt de scheidsrechter en coach dat de wedstrijd is opgeladen (nadat iedereen getekend heeft) en dat de tablet terug achter de toog gelegd wordt om op te laden (voor latere wedstrijden)

Hier kan je de handleidingen voor onze jeugdwedstrijden mbt de tablets terugvinden :

Tablet noteren wedstrijdgegevens

Tablet info voor coaches en JSR voor de match 

Scheidsrechtersaanduidingen voor de volgende weekends.