Sporthal 't zand

Volleybalclub FH Nijlen speelt al zijn thuiswedstrijden in Sporthal 't Zand

Het adres

Sporthal 't Zand 
Zandlaan 44B
B-2560 Nijlen
 

Klik op 'routebeschrijving' voor een gedetailleerde route of bekijk het plannetje. U volgt de pijltjes aan dagbladhandel Papyrus (over Aldi) en vervolgens gaat u naar rechts, de sporthal bevindt zich achter de parochiezaal en beschikt over een ruime parking en fietsstalling

Zaalbeschikbaarheid

Via deze link kan je de zaalbeschikbaarheid nakijken op weekdagen en in het weekend. Handig voor onze onderhoudteams en bij zaalreservaties.

Openingsuren 'Cafetaria' van sporthal 't Zand

  • Maandag tem vrijdag : 19u15 tot 23u45

  • Zaterdag : 09u30 tot 1u00

  • Zondag : 08u45 tot 21u30

U bent van harte welkom om een ploeg aan te moedigen, voor een frisse pint of kopje koffie. Eveneens kan u een sportwedstrijd volgen op onze televisie. (meer dan handig als u thuis een strijd moet leveren voor de afstandsbediening :-)

Trainingen & wedstrijden tijdens het seizoen


Op weekdagen wordt er getraind van 17u45 tot 23u00. Elke zaterdag en zondag bent u van harte welkom voor een attractieve volleybalwedstrijd. Zaterdag start de eerste wedstrijd om 10u00 en de laatste om 20u30. Zondag starten de laatste wedstrijden om 18u00.

Alle trainingen gaan eveneens door in onze sporthal.

Op vrijdagavond werken Mentha en Kessel.be hun thuiswedstrijden in de Sporta competitie in onze zaal af, hun kalender worden opgenomen op deze site.