Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Het rommelt opnieuw in de Belgische volleybalwereld. Voorzitter Philippe Boone en CEO Marc Spaenjers hebben ontslag genomen bij de Belgische volleyballiga na enkele hervormingen bij Volley Belgium.
  2. De vrouwenliga mag de volleybalcompetitie hervatten. Net als de mannen in de EuroMillions Volley League, de hoogste klasse in het Belgische volleybal, hebben ze van de overheid de toestemming gekregen om opnieuw te trainen en wedstrijden te spelen.
  3. De clubs uit de EuroMillions Volley League, de hoogste klasse in het Belgische volleybal, hebben van de overheid de toestemming gekregen om opnieuw te trainen en wedstrijden te spelen. "De minister heeft onze aanvraag goedgekeurd", klinkt het.
  4. Deze voormiddag maakte de regering enkele nieuwe coronamaatregelen bekend en die hebben ook een impact op de sportwereld. Bekijk hier wat die gevolgen zijn.
  5. Het heeft toch wat deining veroorzaakt, iemand uit een "minder gemediatiseerde sport" als volleybal komt het voetbal te hulp. Gert Vande Broek fungeert al geruime tijd als klankbord voor Anderlecht-coach Vincent Kompany. Sporza-volleybalcommentator Marc Willems benadrukt: "Gert Vande Broek is niet zomaar iemand."
© 2020 VC FH Nijlen. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper. Powered by JanW-IT