Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. De Yellow Tigers zijn na winst tegen Argentinië nog altijd in de running voor de kwartfinales op het WK volleybal. "Dit is een grote opluchting. Wat er nu nog bij komt, is fantastisch", zegt bondscoach Gert Vande Broek.
  2. De Yellow Tigers hebben de match die moest gewonnen worden in de tweede groepsfase van het WK naar hun hand gezet. Dankzij een sterke Britt Herbots kon Argentinië de Belgen geen set ontfutselen: 3-0.
  3. Een rustig begin van oktober? Niet in sportland. Elke dag staat er deze week wel ergens een interessante sportafspraak op het weekmenu. Sporza serveert heel wat live-sport op uw bord. Bekijk het overzicht.
  4. Daags na de nederlaag tegen Japan is het voor de Yellow Tigers vandaag van "moeten" tegen Argentinië. "Argentinië heeft niet de kwaliteiten van Japan, maar je mag het team niet onderschatten", zegt cocommentator Dominique Baeyens.
  5. Na hun nederlaag tegen Japan op het WK volleybal staan de Yellow Tigers weer met hun voetjes op de grond. "Onze vleugeltjes zijn even afgeknipt", zegt Britt Herbots. "Hopelijk zorgt het resultaat van morgen voor een boost richting de wedstrijden in het weekend."