Volleybal @t press

Volleybal nieuws

  1. Asterix Avo Beveren mag voor het eerst in de clubgeschiedenis deelnemen aan de poulefase van de Champions League volleybal. Daarin verloor het ook zijn vierde wedstrijd, waardoor het ook uitgeteld is.
  2. In de beker van België volleybal zijn we aan de halve finales toe bij de mannen en de vrouwen. Ontdek hier de uitslagen in de laatste rechte lijn naar de beker.
  3. Afgelopen zomer zette hij nog zijn handtekening onder een contract bij Borgworm, nog voor de jaarwisseling vertrekt Seppe Baetens per direct. De 34-jarige hoekspeler stapt morgen op een vlucht naar Dubai. "Mijn partner is een belangrijke reden voor die keuze", laat hij weten. "Al wilde ik die alleen maken als de club me die gunde."
  4. Het lukt Haasrode Leuven niet om weer aan te knopen met een zege in de competitie. In eigen huis zag het Guibertin vieren na een spannende tiebreak. De bezoekers wippen zo naar een gedeelde tweede plek. Ook Maaseik zit nog steeds in het sukkelstraatje.
  5. Wat een busritje van een kwartier had moeten zijn voor Maaseik, werd een calvarietocht van ruim een uur om de sporthal in het Roemeense Galati te bereiken. Toch kon het een eerste overwinning in de Champions League niet verhinderen voor de Limburgers. "De spelers stapten met een enorme vechtlust van de bus", vertelt manager Dieter Leenders vanuit Roemenië.